MUUT PALVELUT

VUOKRATRAILERI

Vuokraamme vm-16 Cheval Liberte merkkistä hevosenkuljetustraileria sisäkameralla.


RATSASTUSTUNNIT

Ratsastuksenohjaaja KAISA SUOMALAINEN pitää sovitusti tunteja halukkaille kilteillä ja rauhallisilla Irlannin Cobeilla. Ryhmäkoko on pieni, max 2 ratsukkoa kerrallaan. Maastoratsastus, sekä muu hevosen kanssa tekeminen onnistuu myös.
Kaisa valmistui sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajaksi syksyllä 2020 ja  täten myös erityistarpeiset ratsastajat ovat tervetulleita harrastamaan.


Yhteydenotot suoraan Kaisalle numeroon 050-5358486


VUOLUT

Teen hevosystävällisesti, usean vuoden kokemuksella rakenteen mukaisia vuoluja. 
Oppini olen ammentanut  vuosien saatossa eri kengittäjiltä sekä kengättömien vuolijoita. 
Sen lisäksi olen käynyt Vainikan Aitan vuolukurssin jossa keskitytään nimenomaan kengättömän hevosen rakenteen mukaiseen vuoluun. 
Jokainen hevonen on oma yksilönsä ja se täytyy ottaa huomioon vuollessa. 
Myös uudelleen koulutusta haasteellisemmille vuoltaville. KYSY!


KOULUTUS

Opiskelen parhaillaan (aloitin 2019) eläintenkouluttajan ammattitutkintoa Ilmajoen Sedussa, ja se onkin jo näyttöjä vaille valmis. Tarkoitukseni on valmistua virallisesti eläintenkouluttajaksi vuonna 2022. Eläinlajeina näytöissäni on hevonen ja koira, eli ne ovat päälajini valmistuttuani, vaikka olenkin harjoitellut kotona myös mm. marsujen ja lintujen  kanssa.

Ennen Sedun opintoja olen vuosia seurannut ympäri maailmaa, suomi mukaan lukien, eri kouluttajien tapoja käsitellä eläimiä kulttuuri eroineen, käynyt luennoilla ja kursseilla sekä lukenut kasoja alan kirjallisuutta.

Käytäntö on aina ollut mukana omien eläinten muodossa ja aihe on kiinnostanutkin lapsesta asti.

Itselleni eläinten kouluttamisen tärkein punainen lanka on eläimen  rentous, hyvinvointi ja yhteistyöhalukkuus. Näiden elementtien avulla koulutettu eläin on innokas oppimaan, onnellisempi, terveempi sekä tietysti luotettavampi verraten hevoseen, joka ei ole ehkä ihan niin halukas ja avoin asioille. Kirsikkana kakun päällä, omistajan ja eläimen keskinäinen suhde löytää ihan uudenlaisen syvyyden.

Ohjeistan jo nyt jossain määrin eläimiä omistajineen löytämään keinot arjen helpottamiseksi. Autan myös ratkomaan erilaisia pulmia, ristiriitoja ja  väärinymmärryksiä lisäten näin eläintemme hyvinvointia. Näitä olen tehnyt pienissä määrin jo kymmeniä vuosia mutta nyt toimintatapani saa pikantin lisän opintojen myötä.