Lisäravinteet

Lisäravinteet 

Meiltä saa nyt myös Effe Balancen tuotteet.

Taustaa (lyhyesti) joka innoitti aloittamaan yhteistyön jälleenmyyjänä eli omia kokemuksia näistä oikesti toimivista lisäravinteista.

Ostin keväällä -22 kokeeksi meidän eläimille näitä tuotteita. 

Koirille meni Black Stuff kapselit ja Effektri öljyt, hevosille Black Balance keksit, ja yllätys, muutos oli huomattava kaikilla eläimillä. Black Balancen ja Black Stuff tuotteiden vaikutus näkyi heti, öljyjen vaikutus näkyi ulkoisesti koirilla n. kahden viikon käytön jälkeen. 

Koirien karvanlaatu parani, vaikka niillä oli jo ollutkin hyvät turkit. Karvanvaihtokaan ei enää nostanut aiemmin esiintynyttä hilseilyä pintaan koiria harjatessa. Toisen koiran ilmavaivat jäi heti pois Black Stuff kapselien saannin yhteydessä. Tällä koiralla on haiman vajaatoiminta joka lisää haasteita ruuansulatuksen suhteen. 

Hevosen lanta kiinteytyi jo kahdella Black Balancen keksillä vrk,  kroppaan tuli linjakkuus, maha vetäytyi samaan linjaan muun kropan kanssa, ja hevosesta tuli aktiivisempi. Kyseessä Irlannin cob jotka on usein melko "massavia". 

Olen niin tyytyväinen näihin omakohtaisiin "eläinkokeisiin" että heittämällä meni jatkoon. Tällä perusteella suosittelen kokeilemaan näitä tuotteita vaikka ei olisi ongelmiakaan, saatatte nähdä eron entiseen.

Lisätietoa löytyy kattavasti maahantuojan sivulta osoitteesta www.effebalance.fi

Toistaiseksi hinnasto on sama jolla maahantuoja myy tuotteita verkkokaupassaan, ja tuotteita on heti saatavilla meiltä.


.