Myymälä

Laadukkaat koiranruuat meiltä. Sovitusti kotiinkuljetus.

Merkkeinä  Zaaron, Cibau, Anf, N&D, Presept Plus

Zaaron Holistic ALS Chicken & Rice on holistinen tuorelihapohjainen AITO tuorekana-riisi täysravinto koiran kaikkiin elämänvaiheisiin, pennusta koko aikuisiäksi. Se on valmistettu parhaista ja valikoiduista luonnollisista raaka-aineista ilman mitään muita viljoja tai halpoja täyteaineita - ilman vehnää, ohraa, kauraa, maissia, hernettä, linssiä, perunaa, soijapapua ja gluteeneja, sekä luonnollisesti, ilman kemiallisia antioksidantteja, väri- ja säilöntäaineita. Sen ainutlaatuinen koostumus tekee siitä erinomaisen valinnan myös herkimmille ja allergisille koirille, sekä vaativille koirille, joille halutaan tarjota vain ehdottomasti parasta täysravintoa.

Erittäin lihapitoinen ja monipuolinen koiran täysravinto - pääraaka-aineena tuorekananliha. Se sisältää korkealaatuista kanaa 62 %:a ja runsaasti terveellisiä yrttejä, kasviuutteita, merilevää, karpaloa, probiootteja ja luonnollisia nivelien rakenneaineita (MSM - glukosamiini - kondroitiini) ylläpitämään koiran ihanteellista terveyttä. Se on myös kehitetty ihanteelliseksi koiran iholle ja turkille - tarkoittaen kauniimpaa kiiltävää turkkia, tervettä ihoa, vähemmän karvanlähtöä ja vähemmän kutinaa ja rapsutusta.

Zaaron Holistic ALS Chicken & Rice koiran täysravinto täyttää Yhdysvaltalaisen AAFCO:n asettamat ravintovaatimukset koiran kaikkiin elämänvaiheisiin, täyttäen täydellisesti myös erittäin vaativat penturavintovaatimukset.

Koostumus: Raakavalkuainen 28,5%, Raakarasva 15,5%, Hiilihydraatit (NFE) 38,0%, Hehkutusjäännös(mineraalit) 8,0%, Raakakuitu 3,0%, Kosteus 8,0%, Kalsium (Ca) 1,51%, Fosfori (P) 1,40%, Sinkki (Zn) 135 mg/kg, Vitamiini A 14.425 ky, Vitamiini D3 2.165 ky, Vitamiini E 95 ky, Vitamiini C 200 mg/kg, Omega-6 3,15 %, Omega-3 0,52 %, Muuntokelpoinen energia (ME): 364,5 Kcal/100g.

Valmistusaineet: tuorekananliha (38 %), kuivattu kananliha (20 %), ruskea riisi, valkoinen riisi, juurikaskuitu, kananrasva, kananlihauute, lucerne, auringonkukkaöljy, pellavansiemen, vitamiinit, mineraalit, kuivattu kananmuna, kuivattu porkkana, lesitiini, kamomilla, piparminttu, Yucca Schidigera kasviuute, kuivattu merilevä, kuivattu karpalo, oregano, salvia, persilja, meirami, timjami, glukosamiini, MSM (metyylisulfonyylimetaani, luonnollinen orgaaninen rikki), kondroitiini sulfaatti, tokoferoli kasviuute (antioksidantti), rosmariini (antioksidantti), Enterococcus faecium (probiootti). Made in UK - valmistettu Englannissa.

Erinomainen aminohappokoostumus - valkuaisesta eläinvalkuaista yli 90 %.

Lisätty antioksidanttina luonnollista rosmariiniä ja tokoferoli-kasviuutetta (luonnollinen E vitamiini). Ei sisällä suolaa, väri- tai säilöntä-aineita, eikä kemiallisia antioksidantteja (ei etoksikiinia, BHA:ta, BHT:tä, propyyligallaattia, eikä kaliumsorbaattia).

Hinta 2kg 12,90€, 12kg 56,80€

Kysy tarjous isommista eristä!


Precept® Plus Foundation formula on täydellinen ja tasapainoitettu aikuisen koiran holistinen kana-riisi täysravinto, joka on kehitetty huomioiden myös herkkien ja herkkämahaisten koirien erityiset ravintovaatimukset. Se ei sisällä tavallisia ravintoaine-allergeeneja, kuten vehnää, maissia, soijaa, hiivaa, nautaa tai mitään maitotaloustuotteita. Se ei sisällä myöskään säilöntä- tai väriaineita, eikä kemiallisia antioksidantteja. Se on valmistettu erittäin korkealaatuisesta kananlihasta, ainoana eläinvalkuaislähteenä. Korkealaatuista kananrasvaa, kalaöljyä, pellavansiementä ja lesitiiniä on käytetty erinomaisina monityydyttymättömien omega-3 ja omega-6 rasvahappojen lähteinä. Se sisältää riittävän korkeat pitoisuudet tärkeitä nivelien rakenneaineita, glukosamiinia, kondroitiinia ja MSM:ää, ylläpitämään koiran nivelien hyvää ja kestävää terveyttä, sekä vähentäen iän tuomaa niveljäykkyyttä. Precept Plus Foundation täysravinnosta koira saa kaikki elintärkeät aminohapot ja arvokkaat monityydyttymättömät rasvahapot ylläpitämään sen ihanteellista kuntoa, sen ihon hyvää terveyttä, sekä kiiltävää ja tuuheaa turkkia. Tämä tarkoittaa hyvinvoivaa koiraa ja luonnollisesti, vähemmän kutinaa ja rapsutusta.

Kaikki koiran kana-riisi täysravinnot eivät todellakaan ole samanlaisia. Monet koiran kana-riisi täysravinnot sisältävät jopa useita allergeenilähteitä, mutta Precept Plus Foundation on valmistettu rajoitetuista ja tarkkaan valikoiduista luonnollisista raaka-aineista. Se onkin erittäin maistuva koiran kana-riisi täysravinto, jonka korkealaatuisiin raaka-aineisiin pohjautuvaa miellyttävää lihaisaa tuoksua ja herkullista aromia koirat eivät vaan voi vastustaa. Lisäksi se on erinomaista täysravintoa ylläpitämään koiran ihon ja turkin hyvää terveyttä ja kuntoa, soveltuen erinomaisesti koirille, joilla on iho- tai turkkiongelmia, allergioita, kutinaa, kuiva ja hilseilevä iho tai ovat muuten tavallista herkempiä.

Precept Plus Foundation ei sisällä väri- tai säilöntäaineita, eikä kemiallisia antioksidantteja (kuten kaliumsorbaattia, etoksikiinia, BHA:ta tai propyyligallaattia) ja siksi se soveltuu myös koirille, joille lisäaineita sisältävät ravinnot eivät vain sovi.

Koostumus: Raakavalkuainen 24.00%, Raakarasva 14.00%, Tuhka(mineraalit) 9.50%, Raakakuitu 4.00%, Kosteus 10.00%, Kalsium 1.98%, Fosfori 1.39%, Kupari (aminohappokelaattina) 150 mg/kg, Sinkki (aminohappokelaattina) 340 mg/kg, Vitamiini A 27.226 ky, Vitamiini D3 2.139 ky, Vitamiini E 100 ky, Vitamiini C 200 mg/kg, Omega-6 2,84 %, Omega-3 0,76 %, Glukosamiini 415 mg/kg, Kondroitiini 290 mg/kg, MSM (rikkiaminohappo) 415 mg/kg

Valmistusaineet: kuivattu kananliha (30 %), riisi (22 %), kananliha (10 %), ruskea riisi (7 %), kaura (7 %), juurisikuri, kananrasva (6 %, antioksidantit: luonnolliset tokoferolit ja rosmariini), kuivattu kala, pellavansiemen, kananmaksauute, mononatriumfosfaatti, kalsiumkarbonaatti, lesitiini (0,4 %), merilevä, kalaöljy, kaliumkloridi, kuivaporkkana (0,05 %), piparminttu (0,05 %), Yucca Schidigera kasviuute, yrttisekoitus (mm. timjami, meirami, oregano, persilja, salvia), kuivakarpalo (0,05 %), dandelion (0,05 %), suola, vitamiini E, glukosamiini (0,03 %), MSM (orgaaninen rikki; metyylisulfonyylimetaani), rauta-aminohappokelaatti, sinkki-aminohappokelaatti, kondroitiini (0,02 %), mangaani-aminohappokelaatti, vitamiini C, kupari-aminohappokelaatti, kalsiumaskorbaatti (0,006 %), vitamiini B12, vitamiini A, niasiini, natriumseleniitti, vitamiini D3, biotiini, kalsiumpantotenaatti, tiamiinimononitraatti (vitamiini B1), riboflaviini (vitamiini B2), pyridoksiinihydokloridi (vitamiini B6), kalsiumjodaatti, foolihappo, Probiootti; Enterococcus faecium DSM 10663.NCIMB 10415 (E1705) 10,000,000 CFU/kg. Valmistusmaa: Englanti

Hinta 12kg 54,50€

Kysy tarjous isommista eristä!


Precept® Plus Sensicare formula on täydellinen, tasapainoitettu aikuisen koiran holistinen lammas-riisi täysravinto, joka on kehitetty huomioiden myös allergisten (iho-ongelmat, hilseily ja kutina) ja herkkämahaisten koirien erityiset ravintovaatimukset. Se ei sisällä tavallisia ravintoaine-allergeeneja, kuten vehnän, maissin, soijan, naudan, kanan, kalan tai hiivan valkuaisaineita. Se ei sisällä myöskään suolaa, säilöntä- tai väriaineita, eikä kemiallisia antioksidantteja. Se on valmistettu erittäin korkealaatuisesta lampaanlihasta, ainoana eläinvalkuaislähteenä. Pellavansiementä on erinomaisena omega-3 rasvahappojen lähteenä. Se sisältää rajoitetusti eläinrasvaa, mutta se on erittäin korkealaatuista kananrasvaa, joka on täysin allergeenivapaata, eikä se sisällä mitään allergisoivia valkuaisainejäämiä. Precept Plus Sensicare formula lammas-riisi täysravinnosta koira saa kaikki elintärkeät aminohapot ja arvokkaat monityydyttymättömät rasvahapot ylläpitämään koiran ihanteellista kuntoa, sen ihon hyvää terveyttä, sekä kiiltävää ja tuuheaa turkkia. Kaikki tämä tarkoittaa hyvinvoivaa koiraa ja luonnollisesti, vähemmän rapsutusta ja kutinaa, sekä tervettä hilseilemätöntä ihoa.

Kaikki koiran lammas-riisi täysravinnot eivät todellakaan ole samanlaisia. Monet koiran lammas-riisi täysravinnot sisältävät jopa useita allergeenilähteitä, mutta Precept Plus Sensicare on valmistettu rajoitetuista ja tarkkaan valikoiduista luonnollisista korkealaatuisista raaka-aineista. Se on maistuva koiran lammas-riisi täysravinto ja lisäksi se on erinomaista täysravintoa ylläpitämään koiran ihon ja turkin hyvää terveyttä ja kuntoa soveltuen erinomaisesti koirille, joilla on iho- tai turkkiongelmia, allergioita, kutinaa tai muuten vain erittäin kuiva ja hilseilevä iho.

Precept Plus Sensicare ei sisällä suolaa, väri- tai säilöntäaineita, eikä kemiallisia antioksidantteja (kuten kaliumsorbaattia, BHA:ta, etoksikiinia tai propyyligallaattia) ja siksi se soveltuu myös koirille, joille lisäaineita sisältävät ravinnot eivät sovi.

Koostumus: Raakavalkuainen: 22.00%, Raakarasva 12.00%, Tuhka(mineraalit) 9.50%, Raakakuitu 4.50%, Kosteus 8.00%, Kalsium 1.55%, Fosfori 0.95%, Vitamiini A 20.000 ky, Vitamiini D3 1.650 ky, Vitamiini E 210 ky, Vitamiini C 200 mg/kg, Kupari (kupari-aminohappokelaattina) 155 mg/kg, Sinkki (sinkki-aminohappokelaattina) 340 mg/kg, Omega-6 2,47 %, Omega-3 1,14 %

Valmistusaineet: kuivattu lampaanliha, ruskea riisi, riisi, kaura, juurikaskuitu, perunaproteiini, kananrasva (antioksidantit: luonnolliset tokoferolit ja rosmariini), pellavansiemen, lesitiini, lampaanlihauute, kuivahiiva, mono-natriumfosfaatti, kalsiumkarbonaatti, kuivamerilevä, kaliumkloridi, kuivaporkkana, piparminttu, Yucca Schidigera kasviuute, yrtti-sekoitus (mm. timjami, meirami, oregano, persilja, salvia), kuivakarpalo, dandelion, vitamiini E, rauta-aminohappokelaatti, sinkki-aminohappokelaatti, mangaani-aminohappokelaatti, vitamiini C, koliinikloridi, kupari-aminohappokelaatti, kalsiumaskorbaatti, vitamiini B12, vitamiini A, niasiini, natriumseleniitti, vitamiini D3, biotiini, kalsiumpantotenaatti, tiamiini (vitamiini B1), riboflaviini (vitamiini B2), pyridoksiinihydrokloridi (vitamiini B6), kalsiumjodaatti, foolihappo, probiootti; Enterococcus faecium (E1705) 10,000,000 CFU/kg. Valmistusmaa: Englanti

Hinta 12kg 53,50

Kysy tarjous isommista eristä!


Farmina TB Top Salmon on korkealaatuinen lohipohjainen täysravinto aikuisille koirille. Se on erittäin maistuvaa ja erinomainen turkkiruoka koirille, joille halutaan upeat ja kiiltävät turkit. Se sisältää valkuaista 28,0 %:a, rasvaa 20,5 %:a, Omega-3 vähintään 1,00 % ja Omega-6 vähintään 3,10 %. Pääraaka-aineena korkealaatuinen kuivattu lohi (30 %), joka vastaa 3-5 kertaista määrää tuoretta lohta. Ei sisällä epämääräisiä kala-, eläin- tai siipikarjalähteitä.

Farmina täysravinnot eivät sisällä ohraa, kauraa, eikä huonosti sulavia palkokasveja, kuten hernettä, linssiä tai soijapapua - valmistettuna ilman täyteaineita - ja siksi ne sopivat erinomaisesti myös herkille, allergisille ja herkkämahaisille koirille.

Valmistettu ammattilaisille, jotka arvostavat laatua !

Valmistusaineet: Kuivattu lohi (30 %), maissi, riisi, kalaöljy, kananrasva, kasviöljy, maissigluteeni, pellavansiemen, kuivattu juurikaskuitu, natriumkloridi, kuivahiiva.

Lisäravinteet per kg.

Vitamiini A 10000 ky, Vitamiini D3 1000 ky, Vitamiini E 100mg, Vitamiini C 100mg, Niasiini 25mg, Pantoteenihappo 10mg, Vitamiini B2 5mg, Vitamiini B6 4mg, Vitamiini B1 3mg, Vitamiini H 0,25mg, Foolihappo 0,30mg, Vitamiini B12 0,04mg, Koliinikloridi 1500mg; Zn - Sinkkioksidi 108mg, Zn - Sinkkisulfaatti monohydraatti 120mg, Mn - Mangaanisulfaatti monohydraatti 150mg, Fe - Rautasulfaatti monohydraatti 44mg, Fe - Rautakarbonaatti 60mg, Cu - Kuparisulfaatti pentahydraatti 50mg, I - Kalsiumjodaatti 2,4mg, Co - Natriumseleniitti 0,22mg, DL-metioniini 150mg.

Koostumus

Kosteus 9,00%; raakavalkuainen 28,00%; raakarasva ja öljyt 20,50%; raakakuitu 2,00%; raakatuhka 6,40%; Kalsium 1,20%; Fosfori 0,90%; Omega-6 3,10 %; Omega-3 1,0 %

Hinta 20kg 69,50€

Kysy tarjous isommista eristä!


Tuoreita, eettisesti oikein tuotettuja viiriäisten munia suoraan tilalta!

Hinta: 12kpl kenno 3,90€

Tarjous 3*12kpl kenno 10€